Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til nedenstående mailadresse. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Tornby Idrætsforening
Rævskærvej 12, Tornby
9850 Hirtshals
E-mail: tornbyif@gmail.com

Mød vores sponsorer

[et_pb_logo_slider smooth="off" show_dots="off" _builder_version="3.19.18"][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/aalborg_kaffe_200x200.jpg" title="Aalborg Kaffe" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.8"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/zwei_grosse_200x200.jpg" title="Zwei Grosse" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.8"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/vvs_manden_200x200.jpg" title="VVS-manden" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.8"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/varmemadsen_200x200.jpg" title="Varmemandsen" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.8"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/vendsyssel_bank_200x200.jpg" title="Sparekassen Vendsyssel" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.8"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/tornby_mortel_200x200.jpg" title="Tornby Mørtelværk" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.8"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/sportmaster_200x200.jpg" title="Sportsmaster" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.8"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/spar_hirtshals_200x200.jpg" title="Spar" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.8"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/spar_nord_200x200.jpg" title="Spar Nord" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.8"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/salon_signe_200x200.jpg" title="Salon signe" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.8"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/nova_200x200.jpg" title="Novabil" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.8"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/rederiet_isafold_200x200.jpg" title="Rederiet Isafold" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.8"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/nordjyske_bank_200x200.jpg" title="Nordjyske Bank" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.8"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/motel_nordsoen_200x200.jpg" title="Mote Nordsøen" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.8"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/mollers_fisketransport_200x200.jpg" title="Møllers fiskeexport" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.10"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/meka_200x200.jpg" title="Meka food" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.10"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/kim_og_ole_dissing_200x200.jpg" title="Kim og Ole Dissing" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.10"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/jyske_bank_200x200.jpg" title="Jyske Bank" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.10"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/jhorring_hoerecenter_200x200.jpg" title="Hjørring Hørecenter" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.10"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/jaco_bil_200x200.jpg" title="Jaco" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.10"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/j_jeppesen_200x200.jpg" title="Jørgen Jeppensen" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.10"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/iver_frederiksen_200x200.jpg" title="Arkitekt Iver Frederiksen" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.10"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/hirtshals_kro_200x200.jpg" title="Hirtshals Kro" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.10"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/hjespersen_200x200.jpg" title="H. Jespersen og søn" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.10"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/hhblogo_200x200.jpg" title="Hirtshals Taxi" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.10"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/fjordbak_200x200.jpg" title="Fjordbak Byg" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.10"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/Emil-tømrermester_200x200.jpg" title="HTQvadrat" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.10"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/erling_chr_200x200.jpg" title="Erling Christensen" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.10"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/daglibrugsen_200x200.jpg" title="Dagli brugsen" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.10"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/CT_international_200x200.jpg" title="CT International" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.10"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/bones_200x200.jpg" title="Bones" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.10"][/et_pb_logo_slide][et_pb_logo_slide src="https://www.tornbyif.dk/wp-content/uploads/2019/01/bagterp-murer_200x200.jpg" title="Bagterp Murer" link="#" url_new_window="on" _builder_version="3.19.10"][/et_pb_logo_slide][/et_pb_logo_slider]

Her finder du os