Om TIF

Tornby Idrætsforening af 1905.

Tornby Idrætsforening blev stiftet i 1905.

Idrætsforeningens bestyrelse består i dag af en hovedbestyrelse på fire personer – formand, næstformand, kasserer og sekretær samt formændene for de sportslige udvalg. Vi har i dag seks sportslige udvalg – badminton, fitness, fodbold, gymnastik, håndbold og tennis.

Alle er velfungerende udvalg med hver sin afdelingsbestyrelse.

Vi har i dag cirka 600 medlemmer, hvor fitnessafdelingen har flest med små 200 medlemmer og tennisafdelingen er den mindste med ca. 25 medlemmer.

Hovedparten af medlemmerne er børn og unge mennesker, og det kræver mange trænere og ledere, som lægger mange frivillige timer i arbejdet for idrætsforeningen.

Der er omkring 100 mennesker involveret i foreningen, som bestyrelsesmedlemmer, trænere og ledere.

Fine faciliteter og god økonomi

Foreningen er begunstiget af fine faciliteter. Tornby Hallen blev om- og tilbygget i 2017.

Foreningen har en fin økonomi. Alle udvalg har igennem flere år haft pæne resultater og det gør at foreningen i dag har en fornuftig formue.

Tornby Cup

Foreningens allerstørste aktivitet er Tornby Cup, en håndboldturnering for børn og unge. Aktiviteten afvikles hver år over en weekend midt i september måned. De sidste år har der været omkring 1.500 deltagere, som kommer fra Danmark, Norge, Sverige og de sidste par så langt væk som Moldavien. Rigtig mange overnatter på Tornby skole, Tornby Børnehave, forsamlingshuset i Tornby i hytter på Tornby Camping og vores naboklubber har også hold indkvarteret på skoler.

Årets TIF’er

Siden 1975 har klubben hvert år valgt årets TIF’er, som er en person, der har gjort et godt og frivilligt stykke arbejde for foreningen.
Hovedbestyrelsen vælger den, der skal have den ærefulde titel efter forslag fra de sportslige udvalg.

Arrangementer

Hvert år arrangerer TIF en sommerfest. Der er tombola med fine gevinster, som er sponsoreret af forretninger og firmaer i Tornby, Hirtshals og Hjørring og der er skydetelt og fiskedam.
Der afvikles et sponsor-cykelløb, hvor flere kendte i Tornby samler penge hos sponsorer. Af sportslige aktiviteter, som har været afholdt, kan nævnes gadefodbold, gadehåndbold, gaderundbold, gymnastik, cykelringridning, fodbold og håndbold. Fredag er der “Grill selv” og diskotek. Dagene afsluttes lørdag med helstegt pattegris for hele familien.

Et af foreningens ønsker er, at der i forbindelse med Tornby Hallen bliver bygget en træningshal, idet vi ikke længere har gymnastiksalen på Tornby skole.
Træningshallen er også et ønske fra håndboldafdelingen, idet de mangler en hal til opvarmning før kampene.

Carsten Mørk Andersen, 2005.
Fra bogen TIF gennem 100 år.

Mød vores sponsorer

Her finder du os